Actualitate

Anca Dragu a inventat un nou județ și chiar a fost în vizită: Județul Zalău

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a anunţat că a vizitat „judeţul Zalău” şi s-a întâlnit cu „preşedintele Consiliului Judeţean Zalău”. Ulterior a corectat greşeala şi a glumit alături de Dacian Cioloş. Tâmpenie cu repetiție, că nu a aberat doar o singură dată! Pe această doamnă nu o întreabă nimeni aria trapezului sau volumul piramidei, cum a fost întrebată Viorica Dăncilă?

„Într-o postare de astăzi, între conferinţa de presă, drumuri, muzeu, consiliu judeţean, prefectură, a ieşit „judeţul Zalău” 

Asta, în condiţiile în care mă întâlnisem chiar cu preşedintele Consiliului Judeţean, Dinu Iancu-Sălăjanu, care poartă cu mândrie numele judeţului şi în buletin – probabil şi pentru noi, sudiştii” susține Anca Dragu.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Edit History Anca Dragu 6 hours ago Județul Zalău are nevoie să își auucamapoi, acasă, oamenii care s-au născut și crescut aici. M-am bucurat să văd roada muncii lor în investițiile pe care le-au făcut în satele, orașele natale din județ. Președintele Consiliului Județean Zalău, Dinu lancu sarajanu, ÈI echipa de la Prefectură au un plan clar, o strategie asumată ca misiune, pentru a crește calitatea vieții și oportunitățile în județ. Sunt”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button