Actualitate

Americanii au rezerve în a investi în România. Corupția și birocrația PSD-PNL ține bogații lumii departe de noi

România este o țară condusă de către PSD și PNL. Cele două partide au condus România după 1990 prin rotație sau împreună.

România a devenit un stat profund corupt și birocrat. Acest lucru ține deoparte marii investitori ai lumii.

Comuniștii lui Ceaușescu au devenit democrații lui Iliescu, Băsescu și Iohannis. După 1990 democrația a fost doar mimată în România.

America refuză să investească în România.

Vorbim despre cea mai bogată țară din lume.

În anul 2020 investițiile americane în România erau mai mici de 8 miliarde de euro. Suma este ridicol de mică din moment ce numai Facebook sau Google valorează sute de miliarde de euro.

Americanii fug de România datorită corupției și birocrației. Aici orice autoritate sau primărie prima dată te întreabă ce le iese lor, adică se cere șpagă. Nu contează că ești român, Neamț sau american, șpaga se cere și dacă vrei ceva trebuie dată. Americanii au mulți bani, ei nu vor să stea după autorizații ani și nici să le pună Vasile de la primărie condiții.

Aproximativ 900 de companii americane sunt prezente în România, iar acestea au, laolaltă 102.000 de angajați. Cifrele sunt foarte mici, în condițiile în care în România sunt 6 milioane de angajați.

Statele Unite reprezintă al cincilea cel mai mare investitori străin în România și cel mai important investitor din afara Europei. Pe primele locuri se află Germania , Austria , Franța și Italia.

Există domenii unde ar putea americanii ajuta, cum ar fi industria militară sau cea de energie. Cine îi ține deoparte? PSD și PNL prin statul corupt și birocratic creat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button