Actualitate

Ambasada Ucrainei la București cere românilor să nu distribuie imagini cu drone rusești care lovesc porturile

Ambasada Ucrainei în România face apel la cetăţeni să nu filmeze şi să nu disemineze pe reţelele de socializare şi în mass-media filmuleţe privind dronele ruseşti care lovesc infrastructura portuară şi funcţionarea sistemelor de apărare aeriană ucrainene, pentru a nu spori ameninţarea la adresa vieţii oamenilor care lucrează şi locuiesc în oraşele de pe Dunăre.

Iată ce a transmis ambasada: „Rusia continuă să terorizeze populaţia paşnică ucraineană şi să atace infrastructura civilă a Ucrainei. Cu regret, astăzi, observăm o diseminare pe reţelele de socializare şi în unele mass-media a unor filmuleţe privind dronele care lovesc infrastructura portuară şi funcţionarea sistemelor de apărare aeriană ucrainene. În condiţiile actuale de agresiune rusă, astfel de filmuleţe reprezintă o ameninţare nu numai la adresa siguranţei funcţionării porturilor dunărene, ci şi direct pentru populaţia civilă care locuieşte în această regiune”

Potrivit misiunii diplomatice, „agresorul rus monitorizează activ internetul şi, primind informaţii suplimentare, îşi ajustează atacurile”.

„Facem apel la toţi să nu filmeze şi să nu disemineze astfel de video pe reţelele de socializare şi în mass-media, pentru a nu spori ameninţarea la adresa vieţii oamenilor care lucrează şi locuiesc în oraşele de pe Dunăre”, se transmite în comunicat.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. Deci, daca romanii, prin filmarile lor, va dau de gol ca nu ati doborat nici o drona sau racheta e de rau pentru ca nu mai puteti minti ca ati doborat 29 de drone din 30, 15 rachete din 17, etc.
    Cred ca e timpul sa recunoasteti adevarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button