Ambasada SUA la Chișinău, cu ochii pe ultima săptămână de campanie și desfășurarea procesului de vot din ziua de 11 iulie
Distribuți acest articol

Ambasada SUA în Republica Moldova a anunțat că va monitoriza îndeaproape, alături de alți observatori internaționali acreditați, ultima săptămână a campaniei electorale și desfășurarea procesului de vot din ziua de 11 iulie.

Dereck J. Hogan, ambasadorul SUA la Chișinău, s-a întâlnit cu liderii Partidului Comuniștilor, Partidului Nostru, Partidului Acțiune și Solidaritate, Partidului Democrat, Partidului Platforma Demnitate și Adevăr și a Partidului Socialiștilor pentru a sublinia importanța unui proces electoral parlamentar democratic, transparent și credibil, ce va consolida suveranitatea și independența Republicii Moldova.

Totodată, Statele Unite ale Americii au reiterat că rămân un partener strategic al Republicii Moldova în aspirațiile spre un viitor prosper și vor colabora cu parlamentul și guvernul ales de cetățenii Republicii Moldova în urma unor alegeri libere și corecte.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol