Actualitate

Alina Gorghiu îl votează pe Ciucă la șefia PNL, deși premierul nu a declarat că va candida…

Florin Cîțu nu ar trebui schimbat din funcția de președinte al Senatului, după ce a demisionat de la șefia PNL, iar Nicolae Ciucă ar trebui să-și depună candidatura pentru funcția de lider PNL, spune senatoarea Alina Gorghiu: „Sigur că voi susține această candidatură”.

„Nu văd niciun fel de incompatibilitate între faptul că a demisionat din funcția de președinte al partidului și nu și din funcția de Președinte al Senatului. Dar repet, asta e o decizie pe care Florin Cîțu, împreună cu colegii din conducerea partidului, o vor lua în viitorul apropiat. Va trebui să învățăm din greșeli, va trebui să fim mai puțin impulsivi, să analizăm mai sănătos mai cu înțelepciune, dar eu am convingerea că acest dialog din spatele ușilor din aceste zile va duce la mai multă stabilitate. Evident că era un nivel de agitație destul de ridicat, din moment ce s-a ajuns în acest punct”, declară Alina Gorghiu.

Ea spune că sprijină o eventuală candidatură a premierului Nicolae Ciucă la președinția partidului.

„În general, când ai un premier în funcție este și candidatul pentru președinția partidului, având în vedere că funcția acum este vacantă. Deci mă aștept ca Nicolae Ciucă să își depună această candidatură pentru președinția Partidului Național Liberal și sigur că voi susține această candidatură”, conchide Gorghiu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button