Distribuți acest articol

Alin Nica, unul dintre candidații la președinția PNL Timiș, a anunțat că organizația sa a exclus din rândul membrilor pe cei care au făcut scandal la Timișoara, adică cei care în mod intenționat au fost scoși de pe liste, ca să nu voteze cu un anumit candidat.

Se pare că democrația în partidele mari se oprește la funcții.

“Nu avem cum să-i dăm afară pe toţi într-un timp atât de scurt. Am greşit crezând că talibanii din jurul lui Robu pot deveni membri buni ai PNL. (…). Cred că o competiţie internă nu trebuie transformată într-un război sinucigaş. Competiţia de la Timişoara nu a fost ce am văzut doar la nivel local; a fost într-adevăr echipa lui Cosmin Tabără (devenit preşedinte al PNL Timişoara, n.r.), care îl susţine pe Florin Cîţu, şi gaşca lui Ambruş şi Chira, susţinătoare a echipei Ludovic Orban”, a punctat Nica.

“Dacă vom continua acest drum al confruntărilor fără ieşire, ne îndreptăm spre o direcţie care duce la ruperea PNL. Trebuie să fim atenţi la felul în care ducem aceste campanii interne. Când ajungem la astfel de războaie fără cale de întoarcere, ne va fi greu să stăm apoi la masă şi să discutăm deschis, fără resentimente. Este un semnal de alarmă pe care-l trag azi. Nu avem nevoie de dezbinare, dimpotrivă, de unitate, să vedem, să descoperim, dacă mai putem, ce ne uneşte, ce ne poate aduce împreună, pentru că aceasta ne face mai puternici. Să renunţăm la atacuri violente, altfel vom putea pierde guvernarea şi nici nu vreau să mă gândesc că am putea avea soarta PNŢCD”, a arătat Nica.


Distribuți acest articol