Distribuți acest articol

Deputatul Adrian Miutescu a anuntat miercuri intr-un mesaj publicat pe Facebook ca se retrage din grupul parlamentar al PNL si devine deputat neafiliat.

„Sunt de 31 de ani membru al Partidului National Liberal, un partid care a pus bazele Romaniei moderne si care a contribuit decisiv la industrializarea tarii, prin doctrina ‘Prin noi insine’. Datorita voturilor argesenilor, reprezint in Camera Deputatilor un judet puternic industrializat, care este, in acelasi timp, leaganul Bratienilor. Am crezut si cred in continuare in politicile de dreapta, in liberalism, ca singura sansa pentru dezvoltarea judetului si a tarii. Am avut convingerea ca Partidul National Liberal inseamna garantia unei bune guvernari, care poate sa asigure dezvoltarea sustenabila a tarii.

Din pacate, de doua luni de zile asistam la o criza politica provocata intr-o perioada cand era nevoie de decizii ferme, de o guvernare stabila si performanta. Noua conducere a partidului a impus Partidului National Liberal o agenda departe de problemele reale ale romanilor, care se confrunta cu valul 4 al pandemiei, cu cresteri galopante la preturile carburantilor si ale energiei”, a transmis Miutescu pe Facebook.


Distribuți acest articol