Distribuți acest articol

După un control informatic, s-a dovedit faptul că la Primăria Slobozia mai mulți angajați urmăreau seriale și filme pe Netflix sau stăteau pe rețelele de socializare, în timpul programului. Primarul susține că a tăiat accesul angajaților pe site-uri care nu au legătură cu munca.

“Am făcut în așa fel încât să renunțăm la tot ce înseamnă acti­vități care implică hobby-uri în timpul programului de lucru. S-a limitat accesul la acele platforme și site-uri care nu aveau legătură cu munca. Poate unora nu le convine, dar trebuie să în­țeleagă faptul că lu­crăm pentru cetățeni și trebuie să-i ajutăm atunci când au nevoie de noi! Nu poate fi amânată o solicitare doar pentru că cineva nu are chef să-și facă treaba, pentru că ur­mărește postările colegilor pe rețelele de socializare sau se uită la filme.

Li s-a atras atenția, s-au pus file la dosar. Am văzut și noi cine are activitate și cine nu, cu această ocazie. Se va face o analiză mai complexă a acestor cazuri și, în funcție de rezultate, acolo unde se va demonstra că nu există o activitate de lucru intensă posturile, ar putea fi restructurate!”, a explicat edilul Dragoș Soare


Distribuți acest articol