Distribuți acest articol

Adrian Axinia, deputat AUR de Prahova, acuză guvernul României condus de Florin Cîțu că a renunțat la investițiile publice și face împrumuturi foarte mare care nu sunt sustenabile.

“Suntem în pragul unei catastrofe economice și guvernul actual a renunțat total la investițiile publice. Economia merge din inerție și datorită mediului privat, prețurile au crescut foarte mult iar statul ar trebui să intervină masiv prin investiții. România are nevoie de străzi, spitale, rețele de apă și canalizare, avem nevoie de poduri și cu toate acestea guvernul Cîțu-Barna este o catastrofă.

Acum ministerul dezvoltării are aproape zero proiecte față de perioadele precedente iar ministerul transporturilor implimentează doar ceea ce a fost în execuție. Drulă se minte pe sine dar și pe români când se laudă cu proiectele începute de PSD, în timp ce PNL și USR nu au reușit să dea drumul la nici un proiect major.

Pe de cealaltă parte împrumuturile masive făcute nu se justifică. Vom afla apoi de ce s-au făcut și unii vor merge la pușcărie, dar asta nu ne va ajuta cu nimic deoarece banii vor rămâne de dat înapoi în timp ce Cîțu, Orban, Barna și Cioloș petrec” a declarat Adrian Axinia, deputat AUR de Prahova.


Distribuți acest articol