Distribuți acest articol

Scandalurile în interiorul PNL se țin lanț. Pentru a putea obține supremația asupra partidului fiecare din cei doi candidați joacă din ce în ce mai murdar, dar cel mai murdar joacă tabăra PDL strânsă în jurul lui Florin Cîțu.

Ultimul scandal a avut loc chiar astăzi la Timiș, acolo unde oamenii lui Florin Cîțu au încercat să limiteze accesul în interiorul sălii pentru cei care nu erau trecuți pe nu știu care listă. Despre subiect a vorbit deputatul AUR Adrian Axinia pentru 4media.info:

“PNL se scaldă în propria mizerie și acolo nu mai există nimic de dreapta, totul este compromis, există numai interese personale. În PNL tabăra PDL s-a grupat în spatele lui Florin Cîțu și distruge tot ceea ce a mai rămas liberal, adică doar ideea de liberalism deoarece în acești 30 de ani PNL nu a mai avut nici o legătură cu Brătianu ci au fost niște mici infractori ce au furat un brand, un nume, în spatele căruia au organizat un grup ce a avut drept scop controlul asupra banului public. Să crezi că între PNL și Brătianu există vreo legătură înseamnă multă naivitate.

Florin Cîțu și Ludovic Orban reprezintă ceea ce a putut scoate acest partid mai bun, sau așa pretind ei, ceea ce este foarte grav. Dar votanții de dreapta au cu cine să aleagă și acest lucru se vede în sondajele de opinie. AUR crește în timp ce USR și PNL scad cu rapiditate, nu așa cum arată la momentul de față sondajele mincinoase făcute de așa-zisele instituții de sondare afiliate politic. Noi știm care este realizate și este bună pentru noi și proastă pentru ei.

Acest lucru nu mulțumește însă pe români deoarece avem un guvern ce nu mai are reprezentare electorală , care nu implimentează nici o reformă și refuză să facă investiții. Suntem mințiți cu creștere economică când în realitate prețurile au crescut și cu peste 30%, ceea ce este foarte grav. Guvernul Cîțu are o singură calitate și aceea negativă: se împrumută extraordinar de mult, de parcă trebuie să fure acum, căci nu vor mai prinde niciodată guvernarea.

Suntem în opoziție și nu avem voturile necesare să demolăm acest rău adus de Klaus Iohannis, dar acest măcel executat la adresa românilor ar trebui să se oprească și poate o parte din parlamentarii lor se vor trezi înainte de a fi prea târziu.

La momentul de față dreapta autentică se află în AUR, căci dreapta este conservatoare, națională și liberală” a declarat Adrian Axinia, deputat AUR de Prahova.


Distribuți acest articol