Distribuți acest articol

În Republica Moldova vor avea loc alegeri anticipate. Maia Sandu a desființat parlamentul după o serie de decizii luate de Curtea Constituțională.

Un lucru este acum cert: Basarabia va avea alegeri în data de 11 iulie 2020.

“Asistăm neputincioși la un joc al absurdului. Dincolo de Prut avem trei milioane de români care trăiesc în sărăcie.

În numele unei bătălii geopolitice, strigate mai mult decât făcute, clasa politică de la Chișinău ține o regiune importantă a Țării în maximă sărăcie.

Trebuie să facem ceea ce este nevoie ca să blocăm forțele ruse din Republica Moldova, forțe la fel de periculoase ca oligarhia locală antiromânească.

Păpușarii de la Chișinău oscilează între est și vest, între Rusia și România, mai nou Uniunea Europeană, pentru a ține controlul asupra Republicii Moldova și a românilor de acolo.

Știm că începe iar campania electorală și promisiuni sunt multe, dar soluția este doar una: Unirea cu România!

Restul reprezintă doar minciuni și acest lucru este demonstrat de starea de fapt: două milioane de români basarabeni plecați.

Este trist cum politicienii moldoveni se joacă cu speranțele românilor de acolo. Privind de aici de la București lucrurile nu par deloc roz și trebuie să facem ce este necesar pentru blocarea unei majorități pro-ruse” a declarat Axinia Adrian, parlamentar AUR de Prahova.


Distribuți acest articol