Distribuți acest articol

Adrian George Axinia , parlamentar AUR, este de părere că statul român ar trebui să susțină micul fermier și țăranii din România, nu să le interzică activitățile de milenii precum creșterea animalelor în curte.

“PNL și USR, sprijiniți din umbră de PSD, vor să distrugă satul românesc și să ne facă dependenți de importurile din afara României.

Guvernul lui Cîțu a pus gând rău porcilor din bătătura țăranului român, cică nu mai are voie să îi crească, să îi reproducă sau să îi hrănească cu mâncare naturală din propria gospodărie.

AUR gândește exact invers, le dorește binele, dorim ca țăranul român să prospere. Trebuie să susținem viața la sat, cea care ne-a salvat de milenii. Ar trebui ca fiecare țăran să primeasca primăvara găini, pui, porcușori pe care să îi crească. Așa iarna nu vom fi dependenți de importuri, vom avea carne românească.

Interesul țării este să putem ajuta pe români, nu să aducem carne scumpă de afară ” a declarat Adrian George Axinia, parlamentar AUR.

PNL și USR dau legi antiromânești, legi care fac imposibilă creșterea animalelor la curte. Ei spun că românii nu pot face produse bune, deși de mii de ani imperiile de aici au mâncat. Adică românii au fost buni să hrănească regi și împărați, dar carnea produsă de ei nu este bună pentru Cîțu și Barna.

Oros de la agricultură este omul sistemului. El a dat ordin ca românii să nu mai crească scroafe, cică nu e bine să înmulțească ei porcii, că așa nu mai importăm de afară. Nici carnea de la porcii românești nu e bună , cică e hrănită cu mâncare din curte, ori Oros și Cîțu vor chimicale și hormoni, nu vor sănătatea adusă de țăranul român: cum să dai la porci porumb și grâu când se poate importa carne toxică de afară?

Cu așa trădători de țară e greu să mai crezi în partidele sistemului.

AUR-ul lui George Simion este singurul care se mai bate pentru români și dacă poporul este alături de el cel mai probabil va învinge. Românii s-au săturat de partidele importate de afară, partide toxice și antiromânești.


Distribuți acest articol