Distribuți acest articol

Programul național de redresare și reziliență a fost respins de către Uniunea Europeană. Ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea, membru marcant al USR, a refuzat să iasă în fața presei cu explicații. Dan Barna a fost cel care a comunicat pe acest subiect.

“Cristian Ghinea, denumit și păpușarul din interiorul USR, și-a dovedit incompetența. Să sperăm că este vorba despre acest lucru și nu despre trădarea intenționată a interesului nostru național.

Uniunea Europeană a respins programul românesc de redresare și reziliență. Acel program cu care s-a tot lăudat PNL și USR și care ar fi trebuit să aducă în România zeci de miliarde de euro a fost respins de către parteneri. Documentația a fost realizată superficial. Este a doua oară când se întâmplă acest lucru, prima depunere și respingere fiind realizată de către PNL.

Președintele României, Klaus Iohannis, poartă și el o parte importantă din vină. Devine o constantă ca sub mandatele sale banii europeni să nu mai fie accesați, începem să credem într-o conspirație, parcă nu putem pune totul pe seama incompetenței și prostiei. Guvernele lui Klaus Iohannis sunt corupte și incompetente. Cele două aspecte nu se exclud, merg bine împreună.

Guvernarea actuală este una incompetentă și Cristian Ghinea ar trebui să plece până nu face prea mult rău României. Nu este suficient să spui că vrei să faci treabă, deja există consecințe dramatice și pierdem toții banii ce ne sunt alocați pentru investiții ” a declarat Adrian Axinia, parlamentar AUR.


Distribuți acest articol