Distribuți acest articol

Ana Maria Gavrilă este deputatul AUR ce și-a anunțat ieri demisia din partidul care i-a permis să fie deputat de Hunedoara.

Ea a ajuns în parlamentul României deoarece Hunedoara a luptat să aibă reprezentare printr-un partid patriotic, nu pentru că a dorit noi fițe globaliste la București.

Decizia ei de a pleca a fost una normală după ce timp de vreo 4 luni Ana Maria Gavrilă nu a mai fost văzută în grupul parlamentar AUR, loc unde s-a certat de mai multe ori cu cei care îi erau colegi. Practic banii au venit, salariul a fost, muncă deloc.

De altfel s-a și certat cu filiala județeană Hunedoara deoarece a refuzat să se implice în organizarea partidului: senzația de DIVĂ nu era compatibilă cu dorința membrilor de a munci pentru România.

Motivul certurilor: BANII. La DIVE BANII chiar contează.

De fapt nu a fost nici o ceartă: ea a cerut bani, partidul a refuzat, banii sunt ai românilor, am promis să nu îi folosim decât pentru un spital. Ana Maria Gavrilă nu vroia însă spital ci casă în care să locuiască cu iubitul său, cu care împărțea pe persoană juridică, dar și fizică, o parte din banii românilor.

Sigur că fiecare român își dorește o casă, să planteze un pom, dar trebuie să facem acest lucru cinstit, din salariu, nu din suma forfetară aferentă biroului parlamentar AUR și nu persoanei fizice Ana Maria Gavrilă.

Pe de altă parte banii din subvenția publică reprezintă alt motiv de ceartă, bani pe care partidul refuză să îi utilizeze deoarece așa a promis George Simion românilor. Ana Maria Gavrilă cerea acei bani ca să mai angajeze din rude și prieteni, nu ajungeau leii pentru betonul la placa peste parter. Sigur că nu a primit decât un refuz: promisiunea este promisiune, facem spital.

Pe de altă parte deputatul refuza să folosească banii acordați biroului parlamentar pentru biroul parlamentar. Deputata a confundat banii publici pentru reprezentare, bani instituționali, cu proprii bani pentru zidăria de la parter.

Ana Maria Gavrilă va fi așa-zis independentă, pe moment… Că independentă de AUR a fost și până acum, fiind parlamentarul care s-a luat de mână cu Șoșoacă, fiind chiar felicitată de aceasta din urmă pentru actul de trădare. Acum Ana Maria Gavrilă este independentă precum criminalul Tobă și infractorul Lască.

George Simion a spus clar: ne ținem de promisiuni, cine nu poate, să plece. Ana a plecat. Trădarea este dulce, trădare față de votul românilor. Mai bine astăzi decât mâine. Unii sunt făcuți pentru a face istorie, nu și Ana, Ana este o divă care căuta SPA-ul din Palatul Parlamentului și nu l-a găsit.


Distribuți acest articol