Actualitate

Adevărat. Becali a spus: eu în fotbal mă bat cu Ungaria. România nu mai există ca stat

Adevărat. Becali a spus: eu în fotbal mă bat cu Ungaria. România nu mai există ca stat.

Milionarul Gigi Becali are dreptate, ca de fiecare dată: Steaua pe care el o conduce se bate astăzi cu Sepsi al Ungariei.

În lipsa statului român, care a dispărut, fiecare este pe propriile picioare, pe propria barbă. Românii trebuie să se descurce fiecare cum poate, deși din afara țării atacurile sunt virulente.

Fotbalul românesc nu mai este ajutat, toți cei care au avut curajul să investească în fotbal au fost trimiși după gratii. În toată lumea sportul contează, el reprezintă modul prin care statele devin importante.

Chiar și Gigi Becali a fost la pușcărie, în ciuda faptululi că a făcut foarte multe fapte bune în viața sa. Unii procurori au considerat că el a greșit și judecătorii au decis ca Gigi Becali să facă pușcărie, asta deși țara este plină de escroci și tâlhari prin toate partidele politice.

Gigi Becali a declarat la o televiziune că astăzi Steaua nu se bate cu alte echipa ci chiar cu statul Ungar. Așa este, noi confirmăm acest lucru. Ungaria și-a propus să umilească poporul român și așa cum o echipă rusească câștigă în Moldova campionatul intern, tot așa Ungaria dorește să umilească pe români susținând o echipă puternică de fotbal.

Astăzi Ungaria are echipă de fotbal în campionatul românesc și este nevoie ca poporul român să devină din nou puternic ridicându-se în picioare dincolo de trădarea clasei politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button