Academia de Studii Economice din Moldova și Universitatea din București, perspective legate de programe de studii comune cu diplomă dublă
Distribuți acest articol

Grigore Belostecinic, rectorul Academiei de Studii Economice din Moldova, a avut o întrevedere cu Marian Preda, rectorul Universității din București, în cadrul căreia s-a discutat despre o colaborare academică între cele două instituții în vederea implementării proiectelor de dezvoltare comune.

Unul dintre obiectivele colaborării dintre UB și ASEM vizează inițierea unor programe de dublă diplomă. Absolvenții acestor programe vor putea beneficia atât de o diplomă emisă de Universitatea din București, cât și de o diplomă din partea Academiei de Studii Economice din Moldova.

De asemenea, cei doi interlocutori au vorbit despre noi direcții de cooperare, asupra cărora s-a convenit în cadrul dialogului, subliniindu-se că acestea vor consolida în continuare relațiile dintre instituții.

Dialogul, care a avut loc săptămâna trecută, a mai vizat și dezvoltarea proiectelor de viitor cu implicarea facultăților în proiecte bilaterale și activități comune.

 » sursa: www.infoPrut.RO


Distribuți acest articol