Actualitate

Absolut totul despre AUR, Alianța pentru Unirea Românilor- SHARE MASIV

În acest articol vom informa pe români cu privire la cel mai vocal și prezent partid din această campanie electorală: AUR, Alianța pentru Unirea Românilor.

Cei interesați pot da mesajul mai departe prin share sau postări pe propria pagină sau profil. Informația se poate prelua din articol truncheată sau integral fără nici o restricție.

AUR este un partid nou ce a luat naștere în 2019. El nu provine dintr-un alt partid politic, nu este o facțiune.

Partidul are doi președinți: George Simion și Claudiu Târziu, doi tineri patrioți români ce nu au mai făcut politică. Ambii au activat doar în mediul privat, antreprenori. În acest moment George Simion este director de marketing iar Claudiu Târziu deține editura Rost.

George Simion este identificat ca liderul partidului. Acesta are doar 34 de ani și este cunoscut de români datorită activismului civic cu privire la unificarea României cu Republica Moldova. A făcut acest lucru până când Igor Dodon i-a aplicat o interdicție de intrare în Basarabia iar statul român nu l-a ajutat pentru a îndrepta acest lucru.

AUR este un partid format în principal din oameni tineri ce nu au mai făcut politică. Pe listele de la parlamentate au propus ca și cap de județ oameni noi ce nu au făcut politică. Majoritatea sunt antreprenori, inventatori, profesori, profesioniști în domeniul lor. Spre exemplu la Buzău s-a înscris în cursă domnul Florian Colceag, numit antrenorul de genii. Acesta este un profesor român ce a pregătit sute de olimpici și care este recunoscut în sistemul de învățământ ca un vârf. Este partidul cu cei mai mulți profesioniști.

AUR se identifică ca fiind un partid din afara sistemului politic generat de convertirea în 1989 a PCR în partide politice aparent democratice. Vârsta liderilor partidului și a majorității membrilor confirmă acest lucru, George Simion fiinf copil de creșă în 1989.

AUR este un partid patriotic dar nu extremist. Este un partid pro-european, pro-nato dar nu globalist. El pune în față interesele românilor și a firmelor românești.

AUR are definiți 4 piloni ce stau la baza doctrinei de dreapta conservatoare: PATRIA, FAMILIA, CREDINȚA și LIBERTATEA. Aceste cuvinte probabil definesc în clar orientarea și nu lasă deloc spațiu pentru interpretări.

AUR militează pentru pensii decente de minim 2000 de lei pentru fiecare român și alocații de mini. 1000 de lei. Aceste limite sunt unele ale decenței pentru bătrânii și copiii României. De aceea AUR caută soluții și ele sunt: fonduri europene de solidaritate europeană, impozitarea pensiilor speciale ale politicienilor, tăierea finanțării de la stat a partidelor politice, reducerea numărului de parlamentari, eliminarea indemnizațiilor pentru politicienii angajați la stat pe funcții publice.

AUR cere verificarea marelor dosare de privatizare de după 1989 și confiscarea averilor deținute de politicieni și care nu se pot dovedi.

AUR cere investiții în autostrăzi, drumuri, rețele de apă și canalizare, spitale moderne și echipate, școli civilizare în care copiii să poată avea un sistem de învățământ de calitate.

AUR cere stoparea imposturii cu diplome false și instituții de învățământ fictive.

Partidul cere oprirea baronilor locali prin limitarea mandatelor celor aleși la maxim două: primari, parlamentari, consilieri, președinți de consilii județene.

Tinerii din noul partid cer ca resursele României să fie utilizate de către români , în interesul lor: petrolul, gazele, terenul agricol, aurul din pământ, păduri țării.

AUR se opune defrișărilor ilegale și cere stoparea exploatării intensive a pădurilor României.

AUR nu se opune companiilor străine, este pentru libertatea economică și cere egalitate între companiile românești și cele străine. AUR cere ajutorarea prin politici fiscale a companiilor românești, a producătorilor și comercianților români, a micilor și mediilor exploatații agricole.

AUR se opune înstrăinării terenului țării, inclusiv a celui agricol. AUR dorește ca România să facă produse finite, nu sa exporte grâu, porumb și floarea soarelui ieftine și să importe pâine scumpă, produse din carne și ulei la prețuri mari.

AUR susține toate companiile străine care tratează cu respect România. AUR este pentru susținerea industriei AUTO din România și condiții și politici publice prin care românii să cumpere autoturisme produse în țară.

AUR cere tractoare, utilaje agricole, pentru construcții și de transport realizate în România. Autobuzele cumpărate din banii românilor trebuie produse în țară chiar dacă în parteneriat cu marile companii străine cu experiență în domeniu.

Tinerii patrioți cer o Românie curată, o Românie verde, fără poluare și gropi de gunoi ilegale. AUR va interzice importul de gunoi din alte state și va impune selectarea colectivă și reciclarea produselor.

Specialiștii din partid cer restaurarea istoriei naționale și a obiceiurilor ce ne definesc ca națiune. AUR cere protejarea clădirilor istorice și este pentru susținerea bisericilor ca și tămăduitori ai sufletului. România are nevoie de sănatate fizică dar și de credință pentru cea morală.

AUR este pentru diaspora și să se creeze condițiile necesare ca ei să vină acasă. Românii au nevoie de condiții economice bune la ei acasă.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button