Actualitate

A fost un PROST la școală dar PSD îl vrea judecător la CCR

Noi informații despre semidocții propuși la CCR

Spuneam zilele trecute că procurorul Bogdan Licu a avut doctorat, dar a renunţat la titlu după ce jurnalista Emilia Șercan a descoperit că-l plagiase în teză tocmai pe judecătorul Cristi Danileţ, propunerea USR pentru CCR.

Ca şi cum hoţul prins în flagrant ar pune la loc bunul furat şi n-ar suporta nicio consecinţă, exact aşa a procedat şi campionul PSD-ului. Dumnealui n-a putut bloca analiza CNATDCU, nefiind prim-ministru ca Nicolae Ciucă.

Apare acum în spațiul public și diploma de licență a campionului PSD-ului. Media generală a anilor de studii 7,08! Iar asta nu la vreo universitate cât de cât decentă, ci la fabrica de diplome Spiru Haret! La examenul de licență, nota 6 la Dreptul civil, nota 5 la Dreptul penal! Și totuși a ajuns procuror, iar acum merge la CCR. S-a făcut expert în Constituție.

Se alege praful de prestigiul unei instituţii care la începuturile sale reunea cele mai luminate minţi juridice ale ţării. Numele unor mari profesori de drept, precum Ioan Deleanu, Viorel Ciobanu, Ion Filipescu, Lucian Mihai, Ioan Muraru şi alţii, oameni care aveau o reputaţie de apărat, vor ajunge pe aceeaşi listă şi vor deveni într-un fel colegi cu mediocri de nivelul acestui Bogdan Licu.

PSD și PNL, aceeași mizerie!

Back to top button