Actualitate

A fost ANULATĂ dezbaterea dintre Donald Trump și Joe Biden

Comisia pentru dezbateri prezidențiale a anulat vineri cea de-a două dezbatere dintre Donald Trump și Joe Biden. Trump a refuzat să participe la o dezbatere virtuală.

Meiafax informează că, după 48 de ore în care echipele de campanie ale lui Donald Trump și Joe Biden au încercat să găsească o soluție pentru a ținea cea de-a doua dezbatere, Comisia pentru dezbateri prezidențiale a decis anularea acesteia.

Comisia a anunțat joi că din cauza faptului că președintele Donald Trump a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dezbaterea programată să aibă loc la Miami va trebui să se tină virtual, cu cei doi candidați aflați în locații separate.

Trump a respins categoric această variantă.

Că răspuns la decizia lui Trump, o purtătoare de cuvânt a lui Biden a spus că fostul vice-președinte ar fi fost de acord cu un format virtual al dezbaterii programate să aibă loc joia viitoare.

Echipă de campanie a lui Trump, de cealaltă parte, a încercat să forțeze mână democraților și chiar a propus să mute dezbaterea de pe 15 octombrie pe 22 și cea de-a treia, programată pe 22 octombrie să o stabilească pe 29.

„Nu Donald Trump face programul dezbaterilor; comisia de dezbateri îl face” , a comentat Biden.

Trump este acum în discuții pentru o apariție televizată la NBC în locul dezbaterii de joi, scrie CNN.

Dacă acel eveniment se va realiză, ambii candidați ar participa la câte un eveniment separat în timpul în care era programată inițial cea de-a doua dezbatere prezidentială.

Sursa foto : khan.com

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button