Distribuți acest articol

Deputatul Antonel Tanase a anuntat luni ca se retrage din grupul parlamentar al PNL. În ritmul acesta, Florin Cîțu, președintele PNL, are toate șansele să rămână fără parlamentari în #echipacâștigătoare.

„Sunt in Partidul National Liberal de la 19 ani si niciodata nu m-am gandit ca imi va fi rusine sa spun ca fac parte din aceasta formatiune care, nu mai departe de acum un an, inregistra victorii politice remarcabile si se situa printre preferintele electorale ale romanilor.

Iata, a venit ziua in care va anunt pe toti cei care ati crezut in noi si ne-ati acordat votul de incredere ca incepand din acest moment ma retrag din grupul parlamentar PNL si voi activa ca deputat neafiliat. Sunt primul presedinte de filiala care face acest pas, la care, recunosc, am cumpanit indelung”, a scris pe Facebook Antonel Tanase, presedinte al PNL Sector 3.

„Ma dezic de toate actiunile acestui individ, Florin Citu, care a acaparat partidul pe persoana fizica impreuna cu o gasca incompetenta, rau voitoare si deficitara pe toate planurile. Ma dezic de ruperea unei coalitii menita sa reformeze cu adevarat Romania, ma dezic de ‘in premiera, Romania a depasit Ungaria la PIB pe cap de locuitor’ si de ‘daca mori, o faci pentru tine, pentru sanatatea ta, nu pentru altii’.

Ma dezic de rea vointa si de decadenta. Ca politician care nu a schimbat niciodata partidul, ca om care nu a transat niciodata principii, gasesc imposibil sa girez cu numele meu aceasta desantare mascata de minciuni frumoase cum ca Romania este paradis, iar locuitorii sai nu mai incap in case din cauza teancurilor de bani”, afirma Tanase.


Distribuți acest articol