1.700.000 DE LEI, DESCOPERIȚI LA UN BĂRBAT BĂNUIT DE  TRAFIC DE DROGURI
Distribuți acest articol

Peste 1.700.000 de lei, care ar proveni din trafic de droguri, cannabis, mii de comprimate de ecstasy și sute de grame de cocaină au fost ridicate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a unei percheziții. Un bărbat a fost arestat preventiv.

video – https://youtu.be/fk00z_SI740

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Astfel, în noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2020,  cel în cauză a fost surprins în flagrant delict, în Otopeni, în timp ce ar fi transportat, pregătite pentru vânzare, 20 de grame de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy, 150 de grame de cannabis și 15 grame de hașiș.

Asupra lui, au fost descoperiți 12.728 de lei și 300 de leva, care ar proveni din trafic de droguri.

În ziua de 10 noiembrie 2020, în baza mandatului obținut de la Tribunalul București, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința bărbatului din Otopeni, fiind descoperite și ridicate: aproximativ 17 kilograme de cannabis, 3.928 de comprimate de ecstasy, aproximativ 500 de grame de cocaină, 10 grame de amfetamină, precum și 1.698.970 de lei și 4.070 de euro, care ar proveni din trafic de droguri.

De asemenea, a fost ridicat, pentru cercetări, un autoturism.

Bărbatul a fost condus la procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, care a dispus reținerea sa.

Ulterior instanța de judecată a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și de risc și trafic de droguri de mare risc și de risc.


Distribuți acest articol