Internațional

Viktor Orban: „Doar Donald Trump poate pune capăt războiului din Ucraina. Biden a mers prea departe”

Viktor Orbán, premierul ungar, a declarat că doar fostul preşedinte american Donald Trump ar putea pune capăt războiului din Ucraina, în timp ce a cerut discuţii directe între SUA şi Rusia pentru stabilirea unei încetări a focului.

În cadrul unei dezbateri la Berlin, Orbán a declarat că preşedintele american Joe Biden a mers „prea departe” când l-a numit pe preşedintele rus Vladimir Putin criminal de război şi a afirmat în martie că acesta „nu poate rămâne la putere”.

„Ar fi foarte greu pentru Biden să facă pace”, a spus Orbán. „Acest lucru va suna brutal, dar speranţa pentru pace poartă numele de Donald Trump”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

1 comentariu

  1. SUNT TOTAL DEZAMAGIT IN ORBAN SI TRUMP !!! IN TIMP CE DICTATORUL FACE RAVAGII SI INCEARCA SA ACAPAREZE CAT MAI MULTE TERITORII POLITICIENII DE DREAPTA SE BAT CU OPOZITIA !!!!CARE A ADUS LA ACEST RAZBOI !! CE PROSTII !!! LUMEA NU SE SCHIMBA ! POLITICIENII RAMAN TO PROSTI SI INCEARCA SA DUCA LA AL 3LEA RAZBOI MONDIAL !!! ORICE TRATATIVE CU PUTIN VA FI GARANTIA DE A INCEPE AL 3LEA RAZBOI MONDIAL MAI TIRZIU!!! ASA CA TREBUIE DE AJUTATA UCRAINA LA MAXIMUM SI FINISAT CU PUTIN ACUM !!! PE URMA VA FI MAI GREU SI MAI COSTISITOR !! SI MAI TRAGIC !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button