Politică

Vicepreședinte PNL: „Nicolae Ciucă nu a făcut nimic de capul lui, fără să se consulte cu Klaus Iohannis”

Un cerc restrâns de la vârful PSD și PNL negociază intens pentru constituirea unui așa-numit „bloc democratic” – o soluție disperată la ascensiunea Alianței pentru Unirea Românilor. Se pare că ne întoarcem în anii 90 când totul era dictat de FSN-ul lui Ion Iliescu, urmașul PSD-ului și PNL-ului de astăzi.

Negocierile se desfășoară în format restrâns, iar ele sunt purtate din partea PNL doar de Nicolae Ciucă și Lucian Bode, secretarul general al partidului, în timp ce de la PSD, negociatorii sunt președintele Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu și prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu.

Nu cred că cineva își imaginează că Bode și Ciucă negociază fără să îl informeze pe Iohannis. Cine crede așa ceva este naiv. Iohannis și-a dat ok-ul, altfel transmitea partidului că nu este de acord cu negocierea. De când e președintele PNL, Nicolae Ciucă nu a făcut nimic de capul lui, fără să se consulte cu Klaus Iohannis”, a susținut un vicepreședinte PNL.

Potrivit unor sondaje de opinie, PSD se află pe primul loc în preferințele românilor, urmat foarte aproape de AUR, în timp ce PNL se prăbușește în toate sondările publice.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button