Distribuți acest articol

Ediția de astăzi a emisiunii Știrea Zilei cu Doina Grosu l-a avut ca invitat pe Matei Alexandru, de la Anchetatorii.ro. Absența nemotivată a președintelui Klaus Iohannis de la sărbătoarea de pe 24 ianuarie a acestui an, a fost subiectul discuției emisiunii de astăzi.

„Klaus Iohannis a fost absent nemotivat la o zi extrem de importantă pentru societatea românească și pentru români. Nu este primul eveniment la care domnul Klaus Iohannis lipsește nemotivat. Nu putem uita că pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale, domnul președinte nu a ieșit cu nicio poziție oficială, un comunicat sau două rânduri despre marele nostru poet național”, a declarat Matei Alexandru despre absența președintelui.

Sunt într-adevăr românii abandonați de stat?

Matei Alexandru susține faptul că „Klaus Iohannis devine o mare dezamăgire politică a ultimilor 31 de ani. Klaus Iohannis s-a dovedit a fi un președinte absent, neimplicat în societate, iubitor de vacanțe. În primele șase luni ale mandatului său, domnul Klaus Iohannis a cheltuit aproape un milion de euro, adică tot bugetul Administrației Prezidențiale, pe un an” și că se „plimba” prin toată Europa.

Ediția din 29 ianuarie 2021 a emisiunii Știrea Zilei cu Doina Grosu o puteți urmări aici.

Sursă text: 60m.RO

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————


Distribuți acest articol