Justiție

Sorin Constantinescu amenință că îl dă în judecată pe Ciolacu: Măsurile lui sunt stupide! Vor să acopere corupția și scandalurile de la ei din partid

Omul de afaceri Sorin Constantinescu amenință că îl dă în judecată pe premierul Marcel Ciolacu, după ce acesta a declarat public că afaceriștii din zona jocurilor de noroc fac presiuni ca reformele care ar muta astfel de afaceri din orașe să nu se aplice.

„Nu pot să îl dau în judecată, pentru că nu mi-a spus numele întreg. Poate s-a referit la Sorin Grindeanu, care și-a pus un vicepreședinte la ONJN. În momentul în care Marcel Ciolacu îmi va spune numele întreg, îl voi da în judecată”, a spus Sorin Constantinescu, un specialist în industria jocurilor de noroc.

Acesta a adăugat: “Sunt anti PSD, pentru că ca nu îmi place unde au adus România. Niciodată n-am încercat să intru prin interpuși, nu sunt genul să caut interpuși, n-am căutat niciodată interpuși. Când am vrut să vorbesc cu cineva, am vorbit. Dar măsurile fiscale propuse sunt stupide și nu pot fi aplicate. Îmi închid absolut toate conturile, n-o să mai auziți de Sorin Constantinescu niciodată, dacă Ciolacu poate să demonstreze vreodată că am încercat eu să intru la el prin interpuși. Dacă voiam să intru la el, intram în 5 minute, direct, fără interpuși și fără nimic. Este numai minciună. Vor să acopere corupția și scandalurile de la ei din partid, a declarat Constantinescu.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button