Distribuți acest articol

Silviu Hanganu, coordonator Aur Chiajna, a venit în emisiunea Alert News cu Georgiana Bangălă pentru a discuta despre câteva subiecte de actualitate precum schimbările din lumea politică. Emisiunea poate fi urmărită prin linkul următor: https://fb.watch/5D9Kr1pT7g/

Prin subiect dezbătut în emisiune a fost despre angajarea pe postul de șef al Serviciului Teritorial pentru Arii Naturale Protejate a unui fost pădurar condamnat tocmai pentru tăieri ilegale de pădure: “Acest domn, Remus Rață, a fost pădurar în ocolul silvic Bihor și a fost prins furând niște arbori și tăind ilegal anumiți arbori din regiune. Pe acea vreme, autoritățile și-au făcut treaba și l-au condamnat penal cu suspendare. După ce și-a ispășit pedeapsa, acesta a primit un post de conducere mult mai sus și cu un impact mai mare asupra pădurilor. Metehnele vechi nu se uită niciodată, iar domnul Remus Rață s-a ales cu un nou dosar penal pentru o vânătoare.

Având în vedere că ministrul Mediului este un om din Ungaria, Tanczos Barna, iar fel și fel de nume sunt la conducerea țării care nu au nici o legătură cu România. Acești oameni sunt crescuți și școliți politic în afară, în așa fel încât să știe cum să croiască drumul spre dezastrul unei țări. Atâta timp cât nu o să avem patrioți și oameni care să țină cu această țară, România va susține interesele străinilor, puțin câte puțin. Vedem foarte bine cum actual guvern caută să vândă, să structureze și să facă cât mai mult spațiu străinilor care vor să cumpere România, bucată cu bucată.”

Întrebat ce se întâmplă cu cele 11 milioane de măști de protecție achiziționate în starea de urgență care nu au fost date populației nici până astăzi, domnul Silviu Hanganu răspunde: “Anul trecut, Nelu Tătaru a fost la butoanele ministerului și nu înțeleg de ce nu a prioritizat să ajute oamenii defavorizați să treacă mai ușor peste toată nebunia care a fost. S-a preferat să se dea amenzi de zeci de mii de lei pe niște motive total absurde. Nu s-a oferit măști, nu s-a oferit nimic, dar achizițiile s-au făcut. Acele izolete care valorau cât o garsioneră în București nu mai știe nimeni nimic de ele. Nelu Tătaru se apără și spune că este vina autorităților locale, iar acele vor da vina pe oameni pentru că nu au cerut aceste măști… Vina se pasează de la unul la altu în așa fel încât ei să iasă basma curată.”

Urmăriți și alte subiecte discutate în emisiune prin linkul următor:


Distribuți acest articol