Norvegia le va oferi cetatenilor ei gratuit vaccinul impotriva COVID-19
Distribuți acest articol

Credeați că ați scăpat de coronavirus și că viața va reveni la normalitate? Haideți că presa vă pregătește o nouă surpriză, la fel de dramatică cel puțin. Se pare că noul virus nu mai este atât de nou și apar noi tulpini cu mult mai periculoase.

Doar nu v-ați fi așteptat ca să revenim la o viață normală deși suntem ferm convinși că și acum am putea să trăim așa cum o făceam înainte. Nu putem trăi normal deoarece alții au planuri pentru noi, au o nouă tulpină de coronavirus care cică este mai periculoasă.

Coronavirusul tinde să se transforme într-o banală gripă sezonieră. Oamenii de pe tot mapamondul au obosit de știrile alarmiste, cu mult peste pericolul indus în realitate de aceast virus. Sigur, el există, te îmbolnăvești, unui au situații speciale care pot duce până la deces… Dar asta nu înseamnă că nu mai există nimic pe această lume, că nu mai sunt și alte probleme de rezolvat.

Ori pare că unii chiar se bucură că virusul există, iar alții chiar sunt beneficiarii unei dezinformări cu privire la gravitatea lui.

Am văzut cu toții cum s-a obținut vaccinul în timp record. Foarte bine, este de lăudat acest lucru. Dar parcă la unison vocile din spațiul media internațional au început să strige, când credeam că e totul soluționat, că un nou virus a apărut, o deviație genetică ce se propagă mai repede, este mai periculoasă și afectează și copiii.

Ce va urma? Păi alt virus și alt virus, căci viruși există pe pământ de când este lumea, virușii trăiesc în oameni și prin oameni de când suntem născuți.


Distribuți acest articol