Internațional

Senatul SUA acuză administrația Biden că a împins Ucraina într-un război cu Federația Rusă

Administrația Biden are grave probleme. Mai multe voci avertizează că Joe Biden a aruncat Ucraina în gura Rusiei. Administrația Biden a ajuns să fie acuzată că a împins Ucraina într-un război cu Vladimir Putin.

Guvernul României dorește să introducă noi taxe pentru firme.

Secretarul de stat Antony Blinken a fost nevoit să vină cu explicații în fața politicienilor americani care nu sunt de acord cu poziția și strategia adoptată de Casa Albă în chestiunea ucraineană.

Senatorul Rand Paul a mitraliat Casa Albă!

Guvernele lui Iohannis s-au împrumutat prea mult: împing țara spre incapacitate de plată.

Senatorul republican Rand Paul a spus clar că, în opinia sa, insistența cu care SUA au cerut Ucrainei să adere la NATO a dus la invadarea acestei țări de către trupele lui Vladimir Putin.

PCR, ne scuzați, PSD dorește să numească la CCR un mason care nu a terminat o facultate acreditată.

Pornind de aici, Blinken și Paul au avut un schimb acid de replici în timpul audierii Comisiei de Relații Externe a Senatului SUA. Senatorul american a acuzat Administrația Biden că a împins Ucraina într-un război cu Rusia, după ce Casa Albă a susținut în repetate rânduri că va face toate demersurile pentru ca țara condusă de Zelenski să fie inclusă în NATO.

Florin Cîțu va fi dat afară din PNL și își va pierde funcțiile deținute în statul român.

Administrația Biden, dispusă să accepte neutralitatea Ucrainei

Totuși, în fața furiei senatorilor din Congresul SUA, Casa Albă a dat înapoi, anunțând că va accepta un eventual acord între Rusia și Ucraina, care să permită acesteia din urmă să devină „o națiune nealiniată, neutră”.

Back to top button