Justiție

Șeful DNA și-a depus cererea de pensionare la 51 de ani – Crin Bologa solicită pensie specială

Şeful DNA, Crin Bologa, a solicitat ieşirea la pensie, cererea sa urmând a fi dezbătură de către Secţia pentru procurori a CSM în 7 martie. Bologa a candidat pentru un nou mandat la șefia DNA, dar Ministerul Justiţiei a propus pentru ocuparea funcţiei pe Marius Ionuţ Voineag.

Secţia pentru procurori a CSM se va reuni în 7 martie, unul dintr epunctele de pe ordinea de zi fiind ”Cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de domnul BOLOGA CRIN NICU, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, în prezent delegat în funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie”.

”Sunt împărţit, aşa, în două: una, acasă, cu familie, cealaltă este aici, cu cei 95 de procurori care au venit în timpul mandatului meu, zeci de poliţişti… se vor vedea rezultatele acestea şi munca lor de zi şi noapte, asta te obligă să mergi şi mai departe. Dacă nu aş avea semnale de la ei, aş renunţa. Dacă era un eşec acest mandat, renunţam, fiindcă am destulă experienţă şi pot să mă duc şi la pensie sau să îmi văd de treabă”, declarat Bologa, în 2 februarie, la prezentarea bilanţului DNA pentru 2022.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button