Politică

Scandal în Parlament – Marius Budăi acuză USR: „Aţi avut bani de izolete. Aţi avut bani de măşti neconforme. Aţi avut bani pe care i-aţi furat”

A fost scandal în Parlament, acolo unde s-a dezbătut moțiunea simplă împotriva ministrului Marius Budăi. Acesta a declarat, în plenul Camerei Deputaţilor, în cadrul dezbaterii moţiunii simple care îl vizează că, este „un simulacru de moţiune scrisă de oameni care nu au fost în stare de nimic atunci când au guvernat.

Marius Budăi a venit cu acuzații grave la adresa USR: „Aţi împrumutat 200 de miliarde de lei, care nu s-au dus nici în investiţii, nici în pensii, nici în salarii. Vedem acum în dosarele DNA. Aţi avut bani de izolete. Aţi avut bani de măşti neconforme. Aţi avut bani pe care i-aţi furat sau aţi plătit preţuri umflate şi de o sută de ori pentru tot felul de echipamente niciodată livrate.”

Ministrul Muncii susține că USR, pe timpul guvernării, i-a umilit pe români obligându-i să iasă din case doar două ore pe zi: „Două ore pe zi, domnilor de la USR. Vă amintiţi?! Eu nu uit. I-aţi umilit când le-aţi închis spitalele şi nu au mai avut unde să se trateze. I-aţi aruncat afară cu perfuzia în mâini sau proaspăt operaţi. Iar pe cei care au pierdut lupta cu boala, le-aţi luat şi ultimul dram de demnitate şi i-aţi îngropat goi în saci de plastic. Asta aţi făcut voi!”

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button