ActualitateOpinii

Regele pădurilor din Carpații României a fost doborât cu cinci gloanțe! – CRITICII.RO

În plină pandemie când noi nu putem respira decât prin masca impusă abuziv, un „prinț” din Austria vine cu aroganță burgheză și masacrează unicul urs brun din întreaga Europă, un exemplar foarte rar, la invitația slugilor hămesite de la conducerea României.

Chiar în inima României în pădurile noastre din Covasna, a fost omorât un rege al românilor, trădat de „boierii” de la București.

ARTHUR, mândria Carpaților, cel mai mare urs văzut vreodată în România, a fost împușcat fără milă ca trofeu, de către un „prinț” dintr-un regat cât groapa de la Glina.Șapte mii de euro este valoarea unui suflet vândut de Iohannis &Co, viața unicului simbol al pădurilor Carpatine ale României, care nu a făcut rău nimănui, care nu a coborât din munții și pădurile lui, meleaguri sacre unde el era rege. Dar l-au căutat special ca să-l doboare, împreună cu demnitatea pierdută a multora dintre noi.

Cu această ocazie pusă la cale în cele mai mici detalii de către politrucii și funcționarii ministerului Mediului, sub atenta avizare a lui Iohannis, românilor li s-a călcat în picioare integritatea și suveranitatea națională.

Cei care au aprobat acest masacru criminal sunt responsabili în fața noastră a tuturor, iar justiția (dacă mai există) trebuie să-și facă datoria!Atât „prințul” cât și „președintele” României, trebuie să răspundă penal pentru această crimă odioasă împotriva simbolurilor naționale și a unicului rege al pădurilor României, ARTHUR „Ursul de Aur”, cel mai mare urs brun din Europa.

Oare suntem în război?

 » citește întreg articolul pe: www.CRITICII.RO

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button