Politică

Rareș Bogdan nu are mofturi: „Guvernăm şi cu stânga şi cu dreapta

Rareş Bogdan a anunţat că Nicolae Ciucă a prezentat, în şedinţele de luni ale conducerii partidului, strategia pentru perioada următoare a formaţiunii privind modul în care PNL trebuie să îşi apere realizările din cei aproape patru ani de guvernare, cât şi un studiu sociologic realizat de partid care arată că PNL este undeva la 21-22%.

Iată ce a spus Rareș Bogdan: „Trebuie să redăm puţină încredere tuturor aleşilor noştri locali, tuturor activiştilor dar şi electoratului şi mai ales, cum spunea astăzi preşedintele PNL, să ne prezentăm ceea ce am realizat. În acest moment pentru România, soluţia unei alianţe la guvernare stânga-dreapta este ceea ce dă stabilitate acestei ţări (…)”

Întrebat dacă este de acord cu opinia secretarului general al PNL Lucian Bode care spunea că o alianţă cu PSD este cea mai stabilă şi cea mai de viitor şi că PNL ar putea guverna cu PSD după 2024, cât şi să aibă liste comune la alegeri, Bogdan a răspuns: „Deocamdată cred că trebuie să ne evaluăm exact unde suntem”.

Prim-vicepreşedintele PNL a adăugat că Lucian Bode făcea referire la posibilitatea guvernării PSD-PNL, după alegerile din 2024, nu despre o alianţă sau fuziune.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button