Distribuți acest articol

Social-democraţii intenţionează să depună, săptămâna viitoare, o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu în Parlament. Ulterior, liderul senatorilor PSD Lucian Romaşcanu a declarat că partidul se va folosi de toate mijloacele care îi stau la dispoziţie şi va acţiona şi cu o moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii.

 „După cum ştim, acum câteva zile a avut loc un eveniment extrem de tragic la Spitalul „Balş”, lucru care a pus o oglindă extrem de necruţătoare în faţa actualei guvernări. Există nu demult în memoria colectivă rămase imagini cu un preşedinte îmbrăcat în roşu, gestionând o mulţime pe, să spunem, nişte evenimente importante pentru societate. Nu demult, un ministru al Sănătăţii de acum critica un fost ministru al Sănătăţii că nu îşi face treaba şi că după incendiul de la Piatra Neamţ nu a făcut ceea ce i se cerea. Există în memoria colectivă lucruri grave pe care, din păcate, actualii guvernanţi nu vor să şi le asume. Noi facem ceea ce poate face un partid de opoziţie: în primul rând, transmitem mesajele şi unul dintre ele este foarte ferm. Cerem extrem de puternic, pe toate vocile pe care le avem în Parlament şi nu numai, demisia ministrului Voiculescu, dar în acelaşi timp vom acţiona şi cu mijloacele parlamentare, urmând să depunem într-un timp foarte scurt o moţiune simplă împotriva ministrului Voiculescu”, a afirmat liderul senatorilor PSD Lucian Romaşcanu, luni la Parlament.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că „tragedia de la Matei Balş arată ce se întâmplă când pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publică”.„Tragedia de la Matei Balş arată ce se întâmplă când pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publică şi 0% acţiuni concrete pentru a proteja sănătatea românilor! De aceea, trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază: Voiculescu, demisia!!!”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook.


Distribuți acest articol