Știrea Zilei

Primarul PSD din Mioveni a fost săltat de DNA – Cerea șpagă pentru angajări la spital

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, în funcție din 2006, a fost prins în flagrant de procurorii DNA, el fiind acuzat că a cerut mită 30.000 de euro, din care a primit 10.000 de euro, de la un medic pentru a interveni pentru angajarea acestuia la spitalul din Mioveni.

Conform surselor citate, primarul a cerut mită 30.000 de euro de un medic căruia îi promisese că îl va ajuta să se angajeze la spitalul din Mioveni. Din acești bani, el a primit 10.000 de euro. Pentru că nu a rezolvat angajarea medicului care i-a dat mita, Ion Georgescu a trebuit să îi restituie acestuia banii.

Georgescu a fost prins în flagrant de procurori miercuri seară, în sediul Primăriei Mioveni, unde îi restituia doctorului cei 10.000 de euro.

Spitalul din Mioveni este primul construit de la zero în ultimii 30 de ani în România. Recepția acestuia a avut loc în septembrie 2019, dar unitatea nu funcționează nici acum cu toate secțiile deschise. Spitalul din Mioveni are 6 etaje, 250 de paturi și numeroase secții, inclusiv compartiment de Primiri Urgențe, Terapie Intensivă și bloc operator cu 4 săli.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button