Magazin

Prețuri de bun simț într-un supermarket din Japonia. O româncă a arătat ce a cumpărat cu 50 de euro / „În România plăteai 500 de lei plus o alocaţie“

O studentă din România care se află la studii în Japonia a spus ce a cumpărat dintr-un supermarket în „Țara Soarelui Răsare“.

Denisa Dobrescu, o studentă din România care se află în Japonia, a postat pe rețea TikTok un videoclip cu produsele pe care le-a cumpărat dintr-un supermarket cu suma de 50 de euro, potrivit Observator.

„O să încep cu mâncarea, am luat șase ouă, lapte de migdale, un borcan de dulceață de afine, o conservă de porumb, o salată iceberg, oțet balsamic, o sare, un pachet de mozzarella, un iaurt (nu știu cum este, am mari emoții, pentru că arată foarte diferit față de cum e la noi), o caserolă de roșii, o cremă de brânză, o ceapă, un avocado, ceai fără zahăr, o pungă de afine congelate, un se de înghețate cu vanilie și ciocolată (care se bea) și o pungă de fulgi de ovăz“, a spus Denisa.

„Mai departe trecem la produsele de îngrijire și curățenie: am luat două seturi de gel pentru mâini și pentru corp, pastă de dinți, opt role de hârtie igienică, patru role de hârtie de bucătărie, un set cu produse de curățenie, care conține un spray de aragaz, unul de mobilă, unul de geamuri, șervețele pentru plita electrică și detergent de vase și a fost cam 6 euro tot setul“, mai precizează aceasta.

Densa mărturisește că „atât a luat ea de 50 de euro din Japonia“ și i se pare mai mult „decât ar fi luat în România cu 250 de lei“.

Comentariile nu au întârziat să apară. O internaută a scris: „În România plăteai 500 de lei plus o alocaţie“, în timp ce un altul a spus că „la noi nu luai nici jumătate“.

„Ce scumpă e România, horror. Am realizat zilele astea că am ajuns din urmă Norvegia, nu glumă.“, a scris altcineva.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button