Internațional

Președintele Serbiei susține că încrederea în UE a scăzut cu 10%

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, a declarat că statul a fost foarte afectat de persecuția care, după cum a spus el, a fost condusă din această țară împotriva propriei țări și, în același timp, în opinia publică a scăzut cu 10 la sută sprijinul pentru Uniunea Europeană..

Iată ce a spus acesta: „În această țară s-a făcut mare pagubă de persecuție, dar spre meritul celor care au făcut-o și s-au bucurat de ea. Ei au convins oamenii din UE cât de minunat a fost că Parlamentul European a adoptat o rezoluție împotriva Serbiei. Și ce s-a întâmplat în opinia publică a Serbiei? Într-o zi (UE) și-a pierdut 10 la sută din popularitate”

El a adăugat că procentul celor care sunt categoric în favoarea aderării la UE este de 24,2 la sută, iar cei care sunt categoric împotrivă constituie 26 la sută, pentru prima dată.

Vučić a mai spus că planul și programul până în 2027 este serios, că trebuie gândit în mod constant și că trebuie lucrat la el.

El a adăugat că, în ciuda faptului că multe lucruri nu sunt favorabile Serbiei și că nu a recunoscut Kosovo, nu a introdus sancțiuni împotriva Rusiei, nu există sancțiuni împotriva Serbiei.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button