ActualitateJustiție

Poliția lui Bode: deși se afla în arest, Corduneanu nu a fost găsit. Este legat de șantaj și jocurile de noroc

Costel Corduneanu nu a fost găsit acasă de anchetatori în momentul perchezițiilor. Din câte se pare, șeful clanului Corduneanu nu este în țară. Acesta ar avea probleme de sănătate și s-ar afla la o clinică din străinătate scrie BZI.RO .

Costel Corduneanu, șeful clanului Corduneanu, nu a fost găsit acasă. Din câte se pare, acesta nu se afla în țară în momentul perchezițiilor. Motivul? Costel Corduneanu ar avea ceva probleme de sănătate și s-ar afla la o clinică din Germania. Chiar dacă nu a fost condus la audieri, Costel Corduneanu este obligat să ajungă în fața anchetatorilor.

„În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2018, a fost constituit, la nivel național, un grup infracțional organizat care a avut ca scop comiterea, în principal, a unor infracțiuni de șantaj. Membrii grupului au urmărit să împiedice extinderea sălilor de jocuri de noroc concurente celor administrate de aceștia și să reprime tentativele altor membri ai lumii interlope de a prelua controlul asupra sălilor aparținând grupului.

În acest scop a fost creată o structură de forță, care a fost folosită pentru a împiedica anumiți clienți care realizau câștiguri însemnate să intre în posesia acestora. Această structură a asigurat funcționarea la nivel național a unui sistem coercitiv ilegal care era menit să împiedice clienții ce generau probleme să revină în sălile de joc aparținând grupului infracțional organizat și să recupereze rapid de la aceștia prejudiciile aduse bunurilor din localuri”, au precizat anchetatorii printr-un comunicat.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button