ActualitateOpinii

PNL, sinucidere în direct: Ultimul partid istoric merge pe drumul PNȚ – 60m.ro

Distribuie acest articol!

  Ultimul partid istoric tocmai s-a înjunghiat singur pe la spate. Liderii organizațiilor locale au ascuțit cuțitele bine și le-au înfipt atât de adânc în corpul ultimului partid istoric., notează Project-E.

  Au făcut asta în timp ce micii sfârâiau la tarabele de la Romexpo 

  Nu a câștigat vreo echipă, ci doar o gașcă decuplată de România și au făcut asta probabil în așteptarea a 450 de miliarde de lei, bani pe care să îi dirijeze către sponsorii politici.

  Fondurile de coeziune ale UE + PNRR + PNDL 3 = 450 miliarde de lei. Despe asta este vorba, nu despre convingeri sau doctrină. Este vorba despre bani, atât!

  Acest congres al PNL a fost despre bani, putere, influență și cam atât. Liberalism nu mai avem în România. Acel „liberal” din Partidul Național Liberal ar trebui scris cu „l” de astăzi înainte. Nu este nimic liberal în ceea ce s-a întâmplat la Romexpo . Poate ar fi un moment bun ca PNL să ia exemplul USR PLUS, iar președintele să fie ales de toți membrii partidului, nu doar cei aleși, pardon, numiți, pe sprânceană, astfel încât o gașcă cu fonduri de sute de miliarde în așteptare să câștige.

  De fapt, despre asta au vorbit de la tribuna Romexpo, despre bani. În rest, discursuri demagogice.

  PNL are un nou președinte. Înțelege acesta ce se întâmplă în România? De fapt, îi pasă?

  Înțelege domnul de la Palatul Victoria că nivelul de trai al românilor nu este unul „wow”? Știe oare că aceștia se bucură „big time” atunci când reușesc să se descurce cu banii din salariu de la o lună la alta?

  Știe că fiecare dintre românii ce muncește în această țară este un Superman?

  Păi, nu cred că știe. Și probabil nu cunoaște detalii simple precum faptul că de când a preluat guvernarea nu a realizat nimic notabil. În afară de lupta pentru șefia PNL nu a contat nimic altceva. Și mai grav, a creat o criză guvernamentală ce își poate găsi alinarea în brațele PSD.

  Cu cine va guverna PNL?

  Cu USR PLUS? Prin vocea lui Cristian Ghinea, foștii parteneri ai PNL tocmai au refuzat orice implicare a USR PLUS într-un guvern condus de Florin Cîțu. Iar Dacian Cioloș, posibil viitor președinte al USR PLUS numai mesaje de dragoste nu a transmis în direcția lui Florin Cîțu.


  Distribuie acest articol!

   Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

   Back to top button