ActualitateOpinii

Pleacă din politică cu coada între picioare: Moise Guran se întoarce la EUROPA FM

Moise Guran a fost pe val, dar la un moment dat valul a fost mai mare decât el așa că a renunțat la cea mai vizualizată emisiune din România: Starea Nației.

A crezut Moise Guran că este prea deștept și poate să realizeze el nu știu ce platformă în care să prezinte știrile adevărate, adică adevărul lui și cu care să manipuleze opinia publică din România și pe români… Nu i-a mers.

Apoi a mai făcut ceva emisiuni pe la Europa FM, dar fără pic de echidistanță, cu un puternic caracter de dreapta și o ură profundă față de anumite partide din România.

Apoi a plecat și de acolo… a crezut că poate să facă și el ceea ce a făcut Rareș Bogdan: să capete un loc frumos în politică, acolo unde se împart banii.

Dar ce să vezi, viața de politician nu este așa de ușoară pe cât credea, așa că realizările lui nici nu se apropie în perversiune de cele ale lui Rareș Bogdan sau Gabriela Firea.

Așa că, după ce le-a încercat pe toate dar nu i-a ieșit nimic, Moise Guran se întoarce la Europa FM, ultimul loc de refugiu de unde își poate lua și el un salariu modic cu care să își plătească cheltuielile curente…

Unde ai fost Moise și unde ai ajuns… Parcă ești Bulă cu boul plecat de acasă și întors cu punga de plastic. Bravo Nație.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button