Distribuți acest articol

Invitat în platoul emisiunii Focus, găzduită de către Olivia Bulboacă, fondatorul partidului AUR, Marius Lulea, răspunde la o serie de întrebări legate de prioritățile partidului care a controversat lumea politică.

Odată cu intrarea în Parlament, AUR a fost urmărit îndeaproape atât de către cetățenii români, cât și de către presă. Intențiile lor au stârnit curiozitate și semne de întrebare din partea celor care au votat cu alte partide politice, așa că acum se lucrează la propagarea adevăratelor detalii ce țin de apariția acestui partid.

Marius Lulea declară că reformarea clasei politice este prima prioritate, și susține faptul că România are neapărată nevoie de o astfel de reformă pentru a stopa problemele aduse țării în ultimii 30 de ani. Recunoaște totuși că aceasta nu este o prioritate care va avea un efect imediat, și care va dura până la opt ani de muncă.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Totodată, acesta spune: ,,Prioritatea 0 din punct de vedere economic o reprezintă realizarea infrastructurii principale a țării.” Lipsa autostrăzilor în România reprezintă un punct în minus pentru economie, mai ales în contextul în care aceasta dispune de forță de muncă foarte bună și de resursele necesare.

Fondatorul AUR susține faptul că o rețea de autostrăzi nu este foarte greu de realizat într-o perioadă de trei sau patru ani, și este chiar binevenită pentru producătorii români care au dificultăți în transportul produselor pe teritoriul României.


Distribuți acest articol