ActualitateOpinii

Orban ne aburește despre cum vom deveni Tigrii Europei. Dar nu acum, după

Premierul României a declarat recent că după alegerile parlamentare din 6 decembrie în România va curge numai lapte și miere, cu aceeași oameni care astăzi guvernează de mai bine de un an.

Dar nu se putea trăi bine înainte de aceste alegeri, ele sunt necesare, așa că vom trăi bine după 6 decembrie.

Dar noi trăim cu impresia că premierul nu s-a referit la români ci ca ciocii ce s-au pus în vârful listelor electorale de la partidele ce au devalizat România. Da, cu siguranță ei o vor duce mai bine.

Ludovic Orban a susținut că va fi așa de bine că vom vedeni „tigrii Europei”, deși în Europa nu sunt tigri și mai bine am fi devenit lupii sau poate chiar urșii Europei. În schimb ne vom menține statutul de „râsul Europei”, unul care se potrivește de minune.

Mai degrabă noi considerăm că ne vom menține statutul de „proștii Europei” pentru că de 30 de ani facem aceleași greșeli: votăm o listă de mincinoși care se rotesc între ei și care nu fac treabă pentru țară și popor ci își umplu ei buzunarele călcând pe români în picioare.

Oameni cu diplome false și infractori se află pe primele poziții, oameni cu școala vieții făcută la Sorbona la ciordit de portofele. Asta este calitatea politicianului.

Românii nu mai au răbdare, este clar că nu poți vota tâlhari și proști și apoi să o duci bine. România se află într-un dezastru de proporții biblice.

Avem cele mai mici pensii din Europa și alocațiile pentru copii sunt invizibile. Nu avem spitale să ne batem cu boala, nu avem școli în care să învățăm că ne vor proști.

Pe 6 decembrie sunt alegeri parlamentare. Cu ștampila pusă pe PSD, PNL sau USR este clar că nu o vom duce bine.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button