Opinii

Op. Ed.// PSD și PNL, pentru români ciumă: În genunchi la Bruxelles

După 32 de ani de capitalism de cumetrie România s-a ales cu o gaură în steag și pierderea a circa 6 milioane de cetățeni(diaspora). PSD și PNL s-au succedat la putere în ultimii 32 de ani, pe rând și împreună. Cele două partide moșite de Ion Iliescu, Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu nu au făcut altceva decât să distrugă tot ce avea mai bun România.

Nărozii cârmaci au vândut petrolul, gazele, rafinăriile, industria chimică și metalurgică, flota, resursele minerale, pământul și mai toate avuțiile țării străinilor. SUA ne vinde arme, Europa ne-a făcut piață de desfacere, Rusia și-a luat metalurgia și marile fabrici, austriecii pădurile și exemplele pot continua.

Toate aceste rele au fost comise de PSD și PNL. PSD și PNL stau azi în genunchi la Bruxelles și nu crâcnesc în fața directivelor data de Comisia Europeană. Dacă Polonia, Ungaria, Spania, nu acceptă propaganda oficială, același lucru nu poate fi spus și despre statul condus de PNL și PSD. Ei nu vor să facă nimic bun pentru România așa că iau de bun tot ce spune Bruxelles-ul.

De ce? Pentru că ei vor să fure în liniște. Nu doresc să se trezească cu niscaiva procurori europeni ai statului paralel prin România. Bulgaria ar fi un bun exemplu pe această temă. Fostul premier Boiko Borisov a fost plimbat în cătușe o zi apoi eliberat. Cu PSD și PNL la putere în România totul e roz pentru sistem, dar pentru popor devine o ciumă. Da. O ciumă de care nu mai scăpăm de 32 de ani. PSD și PNL acționează precum două grupări de crimă organizată. Ele nu sunt partide. Sunt instituții. La fel ca mafia. Mafia este o instituție criminală ce nu colaborează cu statul ci îl supune. PSD și PNL sunt două instituții mafiote care supun poporul român de 32 de ani.

În condițiile actuale Bruxelles-ul este cel mai mare perdant al războiului ruso-ucrainean. Dependența UE față de resursele din Rusia își spune cuvântul și asta se vede în inflație, scumpiri, criza energetică și criza alimentară. PSD și PNL îndatorează România la dobânzi colosale de circa 10%, fiind cea mai mare dobândă din UE și primele 5 în lume. Momentul zero se apropie și vine nota de plată. Nu vă gândiți la faptul că o va plăti PSD și PNL. Nu. O să o plătim tot noi, românii. Dacă poporul român nu renunță la PSD și PNL o să mergem din rău în mai rău, iar fila postdecembrismului va continua să producă efecte. Silviu Brucan a spus că o să fim bine după 20 de ani. Ne apropiem de 33 și tot continuăm cu urmașii FSN.

Dacă ne mai supunem mult nu o avem doar o gaură în steag, ci o gaură în hartă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button