ActualitateOpinii

OFENSATOR. Grigore Cartianu îi face pe români proști că nu votează PNL-PSD-USR

Grigore Cartianu, unul dintre jurnaliștii abonați la cele 50 de milioane de euro, bani dați de PNL și PSD și USR către presă, începe să ofenseze pe români.

El îi face pe români proști pentru că nu votează PSD, PNL sau USR.

Sistemul din presă care timp de 30 de ani a susținut partidele corupte sar pe AUR, singurul partid care ține cu românii.

Dar situația a scăpat de sub control căci AUR trece de 10%. Românii s-au trezit și dau jos sistemul mizer susținut de jurnaliști infecți .

„În loc să ne dea înapoi Tezaurul, rușii ne-au trimis AUR-ul. Să ne ia și votul, dacă suntem proști. Dar nu suntem!” spune Cartianul , cel care la un moment dat făcea Elogii lui Ion Iliescu , apoi lui Constantinescu, a trecut la Băsescu și acum face același lucru, apărând regimul incorect și neconstituțional al lui Klaus Iohanis.

Grigore Cartianu este unul dintre jurnaliștii care au susținut acest sistem și l-au girat timp de 30 de ani. La fiecare ciclu de alegeri v-a pus să votați pe unii sau pe alții.

Grigore Cartianu este unul din oamenii folosiți de sistem. Presa nu este liberă dar noi vă spunem adevărul căci ei nu ne platesc pe noi.

Acest autodeclarat jurnalist nu a servit niciodată țara ci produsele politice infecte.

Cine a condus țara timp de 30 de ani? Tinerii din AUR? NU. PSD, PNL și USR cu Băsescu, Ponta, Tăriceanu și Iohanis.

AUR nu dă bani la presă, are patrioți ce ne susțin în mod natural. Bani dau doar trădatorii de la PSD, PNL și USR.

Grigore Cartianu este un produs al timpurilor trecute, doar o sculă folosită de sistem și cu care se șterge la picioare pentru doar câteva mii de euro.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button