Distribuți acest articol

Faptul că te-ai vaccinat și ai avut reacții adverse destul de severe este îngrozitor, dar dacă ne luăm după giganții farmaceutici, va trebui să facem vaccin cel puțin 6 luni pentru protecție împotriva coronavirusului. O adevărată afacere dacă ne gândim la cât costă o doză de vaccin, iar faptul că nici măcar cercetătorii nu știu cu exactitate cât durează protecția acestor vaccinuri este dovada faptului că autoritățile s-au grăbit atunci când au dat undă verde la campaniile de vaccinare.

Directorul medical al BioNTech a declarat că oamenii vor avea nevoie probabil de o a treia doză de vaccin Covid-19, deoarece imunitatea împotriva virusului scade, fiind de acord cu comentariile anterioare făcute de CEO-ul Pfizer, Albert Bourla.

Declaraţiile lui Tureci vin după ce Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, a spus că oamenii vor avea nevoie probabil de un al doilea rapel sau de a treia doză de vaccin anti-Covid-19 în termen de 12 luni de la imunizarea completă. El a mai afirmat, de asemenea, că este posibil ca oamenii să fie nevoiţi să se vaccineze în fiecare an.

Cercetătorii spun că încă nu ştiu cât durează protecţia împotriva virusului după şase luni de la imunizare, deşi oficialii din domeniul sănătăţii publice şi experţii în sănătate se aşteaptă ca protecţia să scadă după ceva timp.


Distribuți acest articol