ActualitateOpinii

Nu una, nu două, ci trei autostrăzi promite Orban în Moldova

Dacă vrei cu adevărat iată că se poate.

Premierul liberal Ludovic Orban a declarat că el va face în următorii 10 ani 3 autostrăzi în Moldova. Nu ne-a spus Ludovic Orban dacă este Moldova sau Republica Moldova. Spunem asta deoarece dincolo de Prut România, Rusia și Ucraina sunt interesate să facă câte o autostradă ca să poată ajunge repede în caz de nevoie la Chișinău.

Lăsăm gluma la o parte iar Orban nu promite o autostradă, nu promite două autostrăzi, el promite trei. Doar nu te doare gură să spui minciuni pe gură:

„O companie care să investească într-o localitate are nevoie de lucruri simple: acces la apă, canalizare, gaz, curent electric și cai de transport. Tocmai aceste lucruri trebuie realizate pentru Moldova, pentru a putea asigura conectarea Moldovei cu toată infrastructura de transport europeana, iar pentru fiecare localitate să asigurăm aceste minime elemente de civilizație: apă, canal, gaz, curent, asfalt și să putem să atragem investiții. Moldova va fi net beneficiara investiților Guvernului pe care il conduc, în urmatorii 10 ani”, a susținut ușor aburitor Ludovic Orban.

Back to top button