Justiție

Nicolae Ciucă nu renunță la funcție – PNL are patru lideri suspectați de plagiat în funcții înalte în stat

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, cu privire la poziţia liberalilor privind plagiatul şi la acuzaţiile de plagiat la adresa ministrului de Interne, Lucian Bode, că există justiţie în România, iar în momentul în care va fi dată o decizie finală, liberalii se vor pronunţa.

Iată ce a spus Nicolae Ciucă: De la acuzare până la verdictul final este timp, motiv pentru care lăsăm să se deruleze procesul în instanţă şi când vom avea o decizie finală, ne vom pronunţa.”

PNL a promovat patru lideri suspecți de plagiat în funcții înalte în stat, de la premierul Nicolae Ciucă, liderul Executivului, la cei trei miniștri sau foști miniștri ai săi, Florin Roman și Sorin Cîmpeanu (care și-au dat demisia în urma scandalurilor publice) și Lucian Bode care rezistă în ciuda presiunilor publice.

Scandalul tezelor de doctorat ale acestora au zguduit PNL de când a ajuns la guvernare cu PSD. Liderii social-democrați chiar au întrebat în declarații publice de ce ”plagiatorul Bode” mai este în funcție.

Președintele României, Klaus Iohannis, refuză să se pronunțe cu privire la acest aspect, autorul sintagmei „toleranță zero față de plagiat”.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button