Distribuți acest articol

Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Florin Cîțu și Dan Barna conduc, astăzi, România și în această primăvară se pregătesc să ducă țara noastră pe cele mai înalte culmi ale succesului economic.

Bineînțeles ‘ei‘ se întrec în minciuni pe tema programului de Redresare și Reziliență Economică prin care România ar urma să obțină primele 30 de miliarde de euro dintr-un program multinanual post-pandemie. Pe lângă acest lucru guvernul lui Florinel a reușit poate una din cele mai rușinoase performanțe de a nu avea un buget până la jumătatea lunii Februarie.

La cum decurg lucrurile cred că o să ajungem la mărțișor, înfloresc viorelele și noi nu o să avem buget. Florin Cîțu este în vizită la Bruxelles pentru două zile. Cîțu încearcă să obțină o derogare de Ursula von der Leyen pentru un deficit bugetar cât mai mare, undeva la peste 7 și ceva cu virgulă. Din informațiile noastre, incompetentul Cîțu patru clase, o să pună pe masă ceva acțiuni și companii de stat pentru a mai calma Comisia Europeană.

O altă problemă gravă cu care ne apasă tot mai tare Comisia Europeană sunt finanțările de sute de milioane de euro făcute de stat către CFR MARFĂ, TAROM, HIDROELECTRICA etc. Aceste companii au fost finanțate ilegal de la bugetul de stat și Comisia Europeană cere să fie returnați banii. Problema este că acești fitofagi ai statului sunt căpușați de clasa politică mafiotă care le ține în datorii și le jefuiește anual bugetul prin utilizarea companiilor intermediare. Companiile noastre de stat produc, oamenii muncesc, se facturează, dar încasările se fac pe firmele intermediare. Companiile de stat rămân astfel cu conturile goale și datorii la furnizori. Bineînțeles că atunci când nu ai bani, nu se fac investiții in tehnologie modernă, astfel companiile noastre nu mai pot ține pasul cu competitorii occidentali.

______________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________

Schiorul șef al României

„Doamnelor şi domnilor, în urma unor negocieri intense şi complicate la o reuniune a Consiliului European din luna iulie, am reuşit să obţin pentru România un pachet bugetar de circa 80 de miliarde de euro pentru următorii nouă ani. Aceste fonduri reprezintă o oportunitate istorică de a dezvolta România pe termen mediu şi lung. Am lucrat, împreună cu Guvernul liberal, în toată această perioadă, astfel încât să ne asigurăm că România va fi pregătită să acceseze din timp facilitatea pentru redresare şi rezilienţă, instrument financiar unic în istoria de până acum a Uniunii Europene.”, a declarat Klaus Iohannis.

De la Carol al II-lea încoace, România nu a mai avut un șef de stat mai impostor decât Klaus Iohannis. Vorbim de un șef de stat nedemn pentru funcția pe care o deține și îl putem cataloga ca cea mai mare rușine națională din perioada postdecembristă. Klaus Iohannis s-a întors acasă de la Bruxelles anul trecut pe un cal alb cu 80 de miliarde de euro în vis și cu o plasă de la Obor goală în mână. Presa de pe unitate l-a mistificat pe zeul Iohannis, dar au uitat să vorbească de traista aia de la Obor din piață care e goală.

În două săptămâni vine mărțișorul și prostovanii din guvernul meu nu au fost în stare să redacteze un program de Redresare și Reziliență Economică ce trebuia trimis de anul trecut la Comisia Europeană. Vorbim totuși de oamenii lui Barna, de domnul Ghinea 0 fonduri europene, de Cîțu (fost șef al Finanțelor liberale), de Năsui, băiatu’ lu tati de la Securitate, oameni cu studii alese pe la fel și fel de universități de renume de prin țările calde.

Știți ce au făcut impostorii ăștia până la jumătatea lui Februarie?

Și-au împărțit funcțiile de prefect, consiliile de administrație pe la companiile de stat, comisiile și, au schimbat peste tot proștii vechi cu proștii noi.

Șefii de la corporație

„Până în martie vom identifica şi defini în termeni clari toate investiţiile, obiectivele de etapă, ţintele şi costurile aferente tuturor priorităţilor de finanţare din cadrul celor şase piloni stabiliţi prin Regulamentul Mecanismului de Redresare şi Rezilienţă: tranziţie verde şi schimbări climatice, digitalizare, sănătate, educaţie şi servicii sociale, rezilienţă instituţională, competitivitate economică şi inovare, noua generaţie.”, a transmis prin vorbe alese viceprim-ministrul Dan Barna.

Minciuni alese ne trec pe sub nas zilnic și noi de ducem pe zi ce trece tot mai adânc spre ape tulburi. Acele ape tulburi în care îți vine FMI și Comisia Europeană la ușă să te jupoaie de ultimii bani pe care îi mai are amărâta asta de țară.

Ca o simplă sinteză, groparii, Iohannis, Barna, Cîțu, Orban și pesediștii din anticameră, nu au cum să aducă nici un leu de la UE și din cauza unui buget pe 2021 ce întârzie să apară, o să avem 0 investiții străine în economia locală. În economie totul funcționează pe predictibilitate, nu pe traista de rafie din piața Obor cu care s-a întors Iohannis de la Bruxelles.

______________________________________________________________________________

„Trebuie să murim ca să renaștem.”


Distribuți acest articol