ActualitateȘtiri

iRealitatea Tv și Niculae mint cu nerușinare în timp ce oamenii mor de foame la Turnu Măgurele

Spre surprinderea noastră postul de televiziune Realitatea Plus îi spală imaginea infractorului Ioan Niculae, mânjit la gură de ”statul paralel”. Păi nu v-ar fi rușine doamna prezentatoare să îi luați apărarea unui asemenea securist ce nu plătește salariile angajaților din Turnu Măgurele.

Infractorul Niculae simte că i se apropie condamnarea la închisoare și comandă o serie de emisiuni la Realitatea Plus pentru a-și spăla imaginea în timp ce angajații săi nu și-au mai primit salariile de trei luni.

La Donau Chem vorbim de o schemă infracțională coordonată de Ioan Niculae, Petrică Buduru și Lucica Cioacă. Combinatul produce, oamenii au muncit, însă marfa este luată de North Chemical Complex SRL și vândută de Niculae și oamenii lui. Compania North Chemical Complex SRL păstrează toți banii din marfa vândută, în timp ce angajații și furnizorii combinatului din Turnu Măgurele sunt lăsați cu ochii în soare.

Infractorul Niculae a distrus 7 secții ale combinatului de la Turnu Măgurele și a vândut tot fierul și inoxul. El nu este o victimă, Niculae e un reprezentant al statului paralel.

______________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________

Angajații combinatului i-au transmis prezentatoarei Realitatea Plus prin mesaje să nu mai mintă românii.

„Doamna prezentatoare, dumneavoastră poate aveți o pâine să îi puneți copilului pe masă, dar noi nu avem ce să le punem copiilor noștri pe masă. Nu îi mai spălați imaginea infractorului Niculae.”, a scris un angajat al combinatului de la Turnu Măgurele.

Dacă doriți să susțineți acest proiect media independent acum o puteți face. Apăsați aici.

Back to top button