Distribuți acest articol

ACTUALIZARE: Acum trei săptămâni am redactat un editorial despre tragediile din spitale despre care nimeni nu vorbește și cei responsabili de aceste crime nu sunt trași la răspundere. Din păcate astăzi asistăm la o nouă tragedie națională, în urma incediului de la spitalul Matei Balș. Cinci persoane au ars de vii și alte 120 au fost evacuate din sectorul unde a avut loc incendiul din spitalul destinat bolnavilor de Covid 19.

Șeful statului Klaus Iohannis, șeful Departamentului de Situații de Urgență Raed Arafat, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, fostul manager al spitalului Streinu Cercel și ”Guvernul meu” sunt direct responsabili de această tragedie națională, pentru că ei au știut, dar nimic nu au făcut.

Astăzi, acești impostori s-au perindat prin fața spitalului Matei Balș pentru a ne transmite condoleanțele lor și să se laude cât de bine și-au făcut ei treaba. Tupeul lor nu are limite și noi suntem vinovați pentru că îi acceptăm și, îi lăsăm să ne omoare cu bună știință.

Vă întreb? Cât îi mai acceptăm?

——————————————————————————————————————-

România, țara noastră frumoasă pentru care am luptat și am stat sute de zile și nopți pe stradă, în deplasări și mii de ore la calculator pentru a redacta știri se află sub semnul imposturii, al șpăgii, lipsei de educație, al unui mecanism malign construit prin neimplicarea noastră în societate.

Vineri, 30 Octombrie 2015, o zi frumoasă de toamnă pe care mi-o amintesc perfect. Am plecat de la redacție cu un coleg seara târziu și ne-am oprit într-un restaurant pe Calea Victoriei să luăm cina. În scurt timp am plecat să căutăm un taxi spre casă și am observat cum curgeau în valuri ambulanțele spre centrul Bucureștiului. Am înțeles imediat că ceva grav s-a întâmplat și am plecat spre redacție cu un taxi în spatele unei ambulanțe ce circula cu mare viteză. Între timp primesc un mesaj de la o colegă, primul jurnalist la fața locului.

  • Matei, a fost o explozie la Clubul Colectiv. Sunt mulți morți și tineri arși din cauza incendiului. Îți scriu… a venit Arafat.

Am deschis televizorul, laptopul, și încă nu apăruse nimic, doar o informație cum că a avut loc o explozie la Colectiv. Cu ajutorul colegei de la fața locului am redactat o știre și am postat în mediul online primele poze cu tragedia de la Colectiv. Bucureștiul era cuprins de sunetul sirenelor și luminilor de la ambulanțele SMURD care treceau pe sub geamul biroului meu. Cum treceau minutele și apăreau mai multe informații mă cuprindea frustrarea și neputința în același timp. Am scris toată noaptea, iar cifrele de trafic online erau amețitoare. România a făcut o noapte albă.

————————————————————————————————————

————————————————————————————————————

Sistemul sanitar din România a fost, este, și va rămâne putred până în măduva oaselor, pentru că nu vrem să îl ajutăm să se schimbe. Mecanismul malign pornește de la românul care pune 5 lei în buzunarul asistentei, la miile de lei pentru doctor, mii de euro pentru un profesor doctor și milioanele de euro din contractele atribuite către clienții politici și firmele prietene din sistemul sanitar.

Clasa politică românească este un coronavirus ce îmbolnăvește mortal sistemul medical prin numirea managerilor și a directorilor pe criterii politice. Oamenii mor în spitale de infecții nosocomiale și astăzi, dar totul e ținut sub preș, exact ca la Colectiv.

Zeii din sistemul sanitar ce ne mint zilnic din fața televizoarelor sunt niște impostori ahtiați după bani și funcții. La Colectiv am descoperit cât de putred e acest sistem și cu câtă lejeritate am fost mințiți de Raed Arafat și Nicolae Bănicioiu. Ei ne-au spus că avem de toate și părinții urlau de durere pe la ușile spitalelor. Numărul morților creștea de la zi la zi și ei ne-au lăsat prietenii să moară cu zile doar pentru a se menține ei la putere.

Mamă îndoliată la Colectiv

O zi după tragedie am tăcut solemn ca un omagiu adus celor care și-au pierdut viața, apoi am urlat. Am ieșit cu sutele de mii pe străzi să ne strigăm disperarea. Ca urmare a declarației primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, că nu are ce să-și reproșeze, pentru că, din punctul lui de vedere clubul Colectiv funcționa legal, a fost organizat în ziua de 3 noiembrie 2015, tot în Piața Universității, un miting pentru demiterea acestuia de către băieții deștepți și pentru al scoate țap ispășitor doar pe acesta. Îl consider pe Piedone la fel de vinovat ca pe inconșțienții care au folosit artificii în spațiul închis. 

Noi românii suferim de sindromul Stockholm și l-am pus iar în funcția de primar pe acest individ condamnat la 8 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru că ne iubim criminalii. Simptomele acestui sindrom apar în condiții de stres emoțional foarte mare. Românii sunt supuși intenționat la un stres emoțional foarte mare prin media, ținerea în sărăcie și abuzul constant din partea statului. Sectorul 5 al Capitalei este cel mai bun exemplu de abuz al statului asupra cetățeanului. Ca jurnalist am încercat să fiu și antropolog, să studiez originea, evoluția și diversele tipuri fizice ale omului, în corelație cu condițiile naturale și social-culturale, în special în cadrul comunităților sub diversele lor forme.

Revenind la Piedone, în acea seară am ieșit să protestez și să fac documentare cu mai mulți cunoscuți și prieteni din Piață cu care aveam o legătură strânsă, în urma sutelor de proteste și acțiuni pentru Roșia Montană, păduri, Pungești, ianuarie 2012 și alte cauze sociale. Am observat că se strâng foarte rapid oamenii în Piața Universității și am făcut rapid un cerc restrâns cu cei mai aprigi activiști să stabilim rapid prioritățile. Prin această discuție s-a decis să mergem spre Palatul Victoria, dar spre surprinderea noastră un alt grup încerca să atragă oamenii în direcția opusă către primăria Sector 4. Împreună cu Claudiu Crăciun și un grup de revoluționari, da, cei care au adus libertatea în România la 89”, am dat un semnal clar oamenilor că noi trebuie să mergem la Piața Victoriei să îi cerem socoteală lui Victor Ponta, el fiind premier și șeful direct al celor implicați în acestă tragedie de la Colectiv.

Spre surprinderea băieților deștepți oamenii ne-au urmat pe noi, și nu pe ei. Ne-au urmat pe noi pentru că aveau încredere în noi. Figurile noastre erau cunoscute și ne dovedisem de atâtea ori curajul la proteste și în lupta cu câinele de pază al clasei politice, Jandarmeria Română.  Într-un fel sau altul o mână de oameni  l-au dat jos pe Victor Ponta, Piedone și alți impostori din anturajul lor în acea seară.  Noi, ”piețarii” i-am dat jos  pe Boc, Ungureanu, Ponta, Oprea, Dragnea și alții, pentru că nu am ținut cont de ideologii și principii politice, au fost  revoltele oamenilor cinstiți. Asta ar trebui să înțeleagă și politicienii cinstiți care vor binele românilor,  să își dea mâna indiferent de ideologie și să lupte din interior cu răul.  Noi am strigat pentru prima dată în stradă UNIȚI SALVĂM TOATĂ ROMÂNIA. Nu am reușit să facem mari schimbări, dar am demonstrat că se poate.  

Zeii din spitale, Arafat, Rafila, Streinu Cercel se mențin la putere și ne manipulează zilnic la televizor printr-o propagandă odioasă. Acești impostori sunt vinovații imorali pentru tragediile din spitale împreună cu șefii lor de la Guvern și ministerul Sănătății.

Filmările ascunse de ISU 

Românii sunt numiți azi coronasceptici, dar efectul de coronasceptism a fost creat de acești zei din spitale. Oamenii nu mai au încredere în ei și automat în vaccin, pentru că îi vedem zilnic la televizor ca pe niște maimuțoi îmbrăcați frumos la pupitre plasate oriunde își fac apariția. Campania de vaccinare este un eșec total. Acum avem sute de mii de doze de vaccin și nimeni nu vrea să se vaccineze. De ce? Pentru că am fost abuzați zilnic emoțional și psihic de acești indivizi obsedați de putere. Ei nu sunt ceva nou, o emanație a sistemului medical pentru a crea înceredere. Sunt vechi și putrezi la interior, dovediți deja ca impostori. 

E o realitate. Arafat a rămas nemișcat din funcția de la Grupul de Comunicare Strategică, un fel de comando medical ce taie și spânzură fără anchete epidemiologice, totul realizat după ureche. Rafila și Cercel, tovarăși în combinații și oameni de stânga au ajuns în Parlament pe listele PSD. Cu toate că am făcut eforturi considerabile în stradă pentru al detrona pe Arafat din funcțiile de conducere, el se menține prin puteri nebănuite la conducere ca un dictator. 

La Piatra Neamț au  murit 10 oameni și 7 au fost răniți într-un incendiu în secția ATI a spitalului județean. Cu ajutorul presei Arafat, Tătaru, Orban și gașca lor au scos rapid din peisaj acest subiect de interes național.

Au fost uciși 10 oameni bolnavi de coronavirus în spitalul unde trebuiau să se vindece.  Despre acest dosar nu se spune nimic, iar după cum decurg lucrurile în mod cert vinovații vor întârzia să apară. Pentru ei nu am putut ieși în stradă, să li se facă dreptate. Ca și la Colectiv, Arafat în funcție și prezent la datorie. Astăzi a mai luat foc un spital la Roman. În ambele cazuri vorbim de o neglijență criminală. Acestea sunt efectele numirilor politice în funcțiile de conducere. Să nu uităm că am avut un ministru al Sănătății, Sorina Pintea, prins cu mită dar mângâiat de Justiția din România și lăsat să cheltuie liniștit banii furați.

România a devenit paradisul infractorilor ce trăiesc în exil cu banii furați și statul impotent nu îi poate aduce acasă să îi pună la beciul domnesc.

Ne vom opri atunci când vom înțelege cum să administrăm sistemul medical, când oamenii cinstiți vor fi puși pe merit în funcții, când oamenii cinstiți își vor da mâna și vor lupta cu acești impostori. Am muncit în Occident ca majoritatea tinerilor din generația mea, dar nu am încetat niciodată să lupt pentru România oricât de dezamăgit am fost.  România este casa noastră și trebuie să facem curățenie mai des la vot. Când oamenii cinstiți se unesc, nimeni nu le poate sta în cale. 


Distribuți acest articol