ActualitatePolitică

Marius Lulea(AUR): procurorii au stabilit că Iliescu și gașca sunt niște criminali… după 33 de ani

Marius Lulea, antreprenor și vicepreședinte al AUR, susține că dosarul revoluției a fost trimis de către procurori prea târziu în instanță.

„Procurorii au reușit, după 33 de ani, să descopere ceea ce toți românii știau: Ion Iliescu și gașca de infractori care au pus mâna pe România după 1990 sunt criminali.

Nu este suficient”.

Marius Lulea declară că cei vinovați de lovitura de stat au fost susținuți de Moscova și că vorbim despre o rețea infracțională care după 1990 a distrus România.

„Acești asasini și urmașii lor au distrus țara după 1990. Vorbim de o rețea infracțională organizată. Ea conduce țara în același spirit al loviturii de stat făcută de oamenii Moscovei.

Justiția nu va face dreptate curând. Nu vom apuca să o vedem nici simbolic. Consecințele acelor crime le vedem și astăzi: un stat slab, o economie distrusă, peste 6 milioane de români plecați, un sistem de sănătate și de educație ca în lumea a treia”.

Marius Lulea nu crede că acest demers este suficient și că justiția va tărăgăna procesul:

„Fiecare să înțeleagă că nu mai putem continua să acceptăm ca politicienii să fie stăpânii noștri.

Acest stat trebuie pus la dispoziția românilor.

Rețeaua ce a infestat statul trebuie extirpată, iar acest lucru trebuie făcut de către popor” susține Marius Lulea.

Procurorii au trimis în judecată pe Ion Iliescu și gașca care a pus stăpânire pe România după 1990. Vorbim despre o rețea de crimă organizată responsabilă pentru cei pentru 1.000 de români uciși la revoluție. Acești criminali au creat partide politice și au pus stăpânire pe țară, infestand-o în toate punctele sale.

1 comentariu

  1. exact…primul lucru care lau facut a fost anularea pedepsei cu moartea din constitutie care trebuie fixat napoi in constitutie, apoi legea 18 despre averi ilicite, nationalizarea tuturor resurselor tarii, refacerea marii adunari nationale a poporului, revizuirea si punerea in aplicare a constitutiei cu privire la acordarea cetateniei romane , a dreptului de vot si a dreptului de a detine proprietati in romania tinind cont si de indatoririle cetatenilor fata de tara si poporul roman cum ar fi.:- cunoasterea limbii romane si a istoriei poporului roman, respect fata de tara si natiunea romana, a folclorului romanesc, credinta fata de tara si popor, integrarea in societatea si natiunea romana, serviciul militar obligatoriu de 1,5-2 ani, juramintul de credinta fata de tara, popor si natiunea romana, respectarea constitutiei tarii, absolvirea scolii de minim 10 clase + profesionala de meserie, liceu sau facultate + 5 ani de munca in tara…asta valabil si la minoritati maghiari, tigani si altele minoritati….si numai o cetatenie aceptata romana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button